0,00 Ft
Kosárhoz

Szállítási információk

Webáruházunkban leadott megrendelését szerződött partnerünk a GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok küldésére általában 2-5 munkanapos határidőt vállalunk. Jelenleg csak magyarországi címre tudunk csomagot küldeni!

GLS házhoz szállítás

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség, akár otthonában, akár más címen (pl. munkahelyén). Az utánvét összegét a kézbesítőnél akár bankkártyával is kifizetheti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-16:00 között. A szállítás pontos napjáról a futárszolgálat e-mailben küld értesítést. Amennyiben a kiszállítási időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, ahol napközben nagy valószínűséggel tartózkodik valaki, aki a szállítás időpontjában át tudja venni a csomagot (családtag, munkatárs, szomszéd). Kérjük a szállítási címet pontosan adja meg, segítve ezzel a futárok munkáját. Kérjük minden, a szállítást segítő információt a szállítási cím megadásánál lévő mezőbe töltsön ki (pl: kapucsengő számát/nevet írja a keresztneve mögé), hogy a futár biztosan megtalálja a címen. A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg! A harmadik kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a GLS az árut visszaküldi részünkre. Ha ezt követően újra kéri a termék(ek) kiszállítását, úgy újbóli szállítási költséget számolunk fel.

GLS csomagpontra vagy automatába kézbesítés

Országosan több mint 550 GLS Csomagautomata várja Önt. A GLS Automaták nagy előnye, hogy döntő többségük 0-24-ben elérhető, így mindenki a saját időbeosztásához tudja igazítani a csomagok átvételét. Továbbá amiatt sem kell aggódni, ha esetleg az automatába történő kézbesítés napján nem tudja valaki átvenni a küldeményt, hiszen azt a kézbesítés napját követően további 4 munkanapig tárolja a rekeszben.

Országosan 400 településen több mint 1100 GLS CsomagPont várja Önt. A CsomagPontok többségében készpénzzel és bankkártyával is fizethet.

Házhozszállítási díjak

Bruttó ár
2 kg 1346 Ft
3 kg 1590 Ft
5 kg 1781 Ft

Csomagpontra, automatába kézbesítési díjak

Bruttó ár
5 kg 1143 Ft
40 kg 1778 Ft